Αντωνιάδης Ευάγγελος
Φυσικοθεραπευτής

Ο Βαγγέλης Αντωνιάδης αποφοίτησε το 1984 από την σχολή φυσικοθεραπείας της Αθήνας έχοντας κάνει πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (Κατ, Ασκληπιείο Βούλας, Σωτηρία, Λαϊκό, Παίδων, Κέντρο αποκατάστασης σπαστικών παιδιών Φιλοθέης και Παγκρατίου). Ακόμη, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε σαν φυσικοθεραπευτής στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, από όπου αποκόμισε τεράστια εμπειρία σε μυοσκελετικά και νευρολογικά περιστατικά. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει πλήθος μεταπτυχιακών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Νωρίτερα είχε σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας, από όπου αποφοίτησε το 1980 με ειδικότητα στον στίβο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό όπου γρήγορα έγινε μέλος της εθνικής ομάδος στίβου με πανελλήνιες νίκες και βαλκανικές συμμετοχές.

Από το 1986 παράλληλα με τις σπουδές φυσικοθεραπείας διατηρούσε κέντρο γυμναστικής στο Χαϊδάρι, διάστημα κατά το οποίο ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις αθλητικές κακώσεις. Από το 1999 μέχρι σήμερα διατηρεί κέντρο φυσικοθεραπείας στο Χαϊδάρι, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, όπου ασχολείται με μυοσκελετικά, αθλητικά και νευρολογικά περιστατικά. Τα τελευταία 5 χρόνια συστεγάζεται και συνεργάζεται με τον γιο του, φυσικοθεραπευτή Αντώνη Αντωνιάδη.

Μετά από συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο ήταν απαραίτητες οι φυσικοθεραπείες κατ’ οίκον. Ο Αντώνης Αντωνιάδης με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του συντέλεσε στην πλήρη αποκατάσταση μου. Τον ευχαριστώ.

Ρένα Κωλιοφώτη, Φιλόλογος

Κάνω πρωταθλητισμό. Η υποτροπιάζουσα θλάση στον προσαγωγό που με ταλαιπωρούσε είναι πια παρελθόν χάρη στην καθοδήγηση του φυσικοθεραπευτηρίου του Αντώνη και Βαγγέλη Αντωνιάδη.

Παναγιώτης Γεωργίου

Όλοι μου έλεγαν για χειρουργείο. Είχα τρεις δισκοκήλες στην μέση και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ καιρό. Τελικά με την φυσικοθεραπευτική αγωγή και καθοδήγηση του φυσικοθεραπευτηρίου του Αντώνη και Βαγγέλη Αντωνιάδη, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, άρχισα να ζω φυσιολογικά πάλι και να γυμνάζομαι.

Μαρία Ιωάννου