Αντωνιάδης Αντώνιος
Φυσικοθεραπευτής

Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι φυσικοθεραπευτής, ειδικευμένος στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, μυοσκελετικών – ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Λαμίας το 2009. Η πτυχιακή εργασία του αφορούσε στην επίδραση της άσκησης στις τενοντοπάθειες. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η ενασχόλησή του με ασθενείς διαφόρων κλινικών (Νευρολογική, Νευροχειρουργική, Ρευματολογική, Χειρουργική Νοσημάτων Θώρακος, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κλπ.) τον βοήθησαν να αποκτήσει μια ευρεία εμπειρία στην αντιμετώπιση διαφορετικών ασθενών.

Ειδικεύθηκε στο manual therapy παρακολουθώντας σεμινάρια του ελληνικού τμήματος του Orthopedic Manual Therapy (H-OMT). Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια διαχείρισης μυοσκελετικών, νευρολογικών και αναπνευστικών περιστατικών καθώς και ασθενών με αναπηρία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών και των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Από το 2010   έως σήμερα συνεργάζεται και συστεγάζεται με τον Ευάγγελο Αντωνιάδη στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο Φυσικοθεραπείας «Physio Antoniadis» στο Χαϊδάρι.

Εκτός από την ενασχόλησή του με τη Φυσικοθεραπεία, ασκείται συστηματικά σε αγωνίσματα του ανοιχτού στίβου και είναι αθλητής του kitesurf.

Μετά από συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο ήταν απαραίτητες οι φυσικοθεραπείες κατ’ οίκον. Ο Αντώνης Αντωνιάδης με τον απαράμιλλο επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του συντέλεσε στην πλήρη αποκατάσταση μου. Τον ευχαριστώ.

Ρένα Κωλιοφώτη, Φιλόλογος

Κάνω πρωταθλητισμό. Η υποτροπιάζουσα θλάση στον προσαγωγό που με ταλαιπωρούσε είναι πια παρελθόν χάρη στην καθοδήγηση του φυσικοθεραπευτηρίου του Αντώνη και Βαγγέλη Αντωνιάδη.

Παναγιώτης Γεωργίου

Όλοι μου έλεγαν για χειρουργείο. Είχα τρεις δισκοκήλες στην μέση και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ καιρό. Τελικά με την φυσικοθεραπευτική αγωγή και καθοδήγηση του φυσικοθεραπευτηρίου του Αντώνη και Βαγγέλη Αντωνιάδη, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, άρχισα να ζω φυσιολογικά πάλι και να γυμνάζομαι.

Μαρία Ιωάννου