Αντωνιάδης Ευάγγελος

Ο Βαγγέλης Αντωνιάδης αποφοίτησε το 1984 από την σχολή φυσικοθεραπείας της Αθήνας έχοντας κάνει πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής (Κατ, Ασκληπιείο Βούλας, Σωτηρία, Λαϊκό, Παίδων, Κέντρο αποκατάστασης σπαστικών παιδιών Φιλοθέης και Παγκρατίου). Ακόμη, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε σαν φυσικοθεραπευτής στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, από όπου αποκόμισε τεράστια εμπειρία σε μυοσκελετικά και νευρολογικά περιστατικά. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει πλήθος μεταπτυχιακών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Νωρίτερα είχε σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας, από όπου αποφοίτησε το 1980 με ειδικότητα στον στίβο… Περισσότερα

Αντωνιάδης Αντώνιος

Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι φυσικοθεραπευτής, ειδικευμένος στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, μυοσκελετικών – ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Λαμίας το 2009. Η πτυχιακή εργασία του αφορούσε στην επίδραση της άσκησης στις τενοντοπάθειες. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η ενασχόλησή του με ασθενείς διαφόρων κλινικών (Νευρολογική, Νευροχειρουργική, Ρευματολογική, Χειρουργική Νοσημάτων Θώρακος, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κλπ.) τον βοήθησαν να αποκτήσει μια ευρεία εμπειρία στην αντιμετώπιση διαφορετικών ασθενών… Περισσότερα

Αντωνιάδης Γεώργιος

Ο Γεώργιος Αντωνιάδης είναι φυσικοθεραπευτής ειδικευμένος σε ορθοπεδικά, νευρολογικά, αθλητικά και αναπνευστικά περιστατικά. Είναι τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος του Τμήματος φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία ορθοπεδικών και νευρολογικών παθήσεων όπως είναι το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, το Ασκληπιείο Βούλας και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν.

Έχει συμμετάσχει και κατέχει πιστοποιήσεις πολλών κλινικών σεμιναρίων για την αποκατάσταση μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων.

Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του πάνω σε νευρολογικές και ορθοπεδικές παθήσεις… Περισσότερα